GOS-ohjaajat

Elina Korhonen

Energisellä Elinalla on vahva voimistelutausta, hän on kilpaillut telinevoimistelussa maajoukkuetasolla ja saavuttanut sen jälkeen myös EM-kultaa TeamGymissä (silloisessa näytösvoimistelussa). Valmennuskokemusta Elinalta löytyy niin telinevoimistelusta, TeamGymistä, erilaisista naperojumpista kuin aikuisten akrobatiastakin yhteensä noin 15 vuotta. Viimeisen 3 vuoden ajan Elina on toiminut oheisharjoitteluohjaajana HJK:lle. Erinomaisesti lasten kanssa toimeen tuleva Elina on koulutukseltaan sosionomi ja on tehnyt lastensuojelutyötä lähes 20 vuoden ajan.

Sanna Heikkilä

Sannalla on monipuolinen liikunnallinen tausta. Koulutukseltaan Sanna on liikunnanohjaaja (AMK), ja viime kevään hän toimikin vs. liikunnanlehtorina. Tehokas Sanna ehtii myös vetää ryhmäliikuntatunteja ja oheisharjoittelua sekä toimia Suomen Voimisteluliitossa lajipäällikkönä ja kouluttajana. Sannalla on kokemusta myös voimistelun valmentamisesta ja tuomaroinnista, ja omaa harrastustaustaa löytyy monipuolisesti useasta eri lajista.
View Sanna Heikkilä's LinkedIn profile View Sanna Heikkilä’s profile

Cao Hoang

Cao on lisensoitu yksilövalmentaja (Trainer4You/EHFA, Fustra Finland), joka on tehnyt töitä yli 100 eri asiakkaan kanssa. Hän on ohjannut voimistelua eri ikäisille ja -tasoisille jo vuodesta 2004. Caon ohjaushistoriaan kuuluu myös paljon oheisharjoittelua eri lajien harrastajille.  Omaa liikuntataustaa Caolla on kilpatelinevoimistelusta SM-tasolta ja monista muista akrobaattisista lajeista kuten parkour, sirkus ja freerunning. Tällä hetkellä Cao opiskelee liikuntalääketieteen perusopintokokonaisuutta sekä harjoittelee aktiivisesti ja monipuolisesti niin kuntosalilla kuin kiipeilyseinilläkin. Valmennuksessaan Cao painottaa kehon tasapainoa: liikkuvuutta ja voiman eri osa-alueita.

Aapo Konttinen

Monipuolisen valmennustaustan omaava Aapo on koulutukseltaan liikunnanohjaaja AMK sekä fustra-valmentaja. Hänellä on ohjauskokemusta yksilö-, pienryhmä- ja joukkuevalmennuksesta sekä eri lajien junioreiden fysiikkavalmennuksesta. Lisäksi hän on työskennellyt elämysliikunnan parissa (melonta, kiipeily ja sukellus) ja onkin myös ammattisukeltaja. Aapon omiin harrastuksiin kuuluu akrobatian harjoittelu ja trampoliinilla kikkailu.

Essi Lautala

Essi Lautala on työskennellyt yli kymmenen vuotta liikunnan ja terveystiedon lehtorina yhtenäisissä peruskouluissa pääkaupunkiseudulla joten lasten ja nuorten kanssa toimiminen on tuttua puuhaa. Hän on myös koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja liikunnanohjaaja AMK. Ennen pääkaupunkiseudulle muuttoa Essi valmensi sekä organisoi 15 vuotta voimistelua pohjoisessa ja myös itse kilpaili voimistelussa ja kilpa-aerobicissa SM-, EM- ja MM-kisoissa. Tämän lisäksi tanssilliset lajit, luonto ja elämysliikunta, purjehdus ja laitesukellus on Essin sydäntä lähellä.

Jari Mönkkönen

Volttimedian päävalmentaja Jari on entinen kilpatelinevoimistelija, jolla on edelleen hallussaan ennätys telinevoimistelun Suomen mestaruuksien määrässä (30 miesten SM-kultaa). Jarin paras saavutus on vuonna 1998 EM-hopea rekiltä Pietarista. Hän pitää onnistuneimpana kisasuorituksenaan maailmancupin osakilpailun voittoa Glasgowssa vuonna 2001, jossa olivat paikalla kaikki maailman parhaat rekkivoimistelijat. Jari voimisteli vuonna 2000 Saksan Bundesligassa ja voitti samana vuonna Italian seurajoukkueiden mestaruuden rekin olympiavoittaja Igor Cassinan kanssa.

Koulutukseltaan Jari on paloesimies ja liikunnanohjaaja. Hän on yksi Voimisteluliiton Freegym-tuotteen kehittäjistä ja kouluttajista. Game of Skills -konsepti on Jarin luoma tuote ja pitkäaikaisen kehityksen tulos. Valmentajana Jari on innostava ja ystävällinen, mutta samalla vaativa. Jarilla on erinomainen kyky nähdä liikkeen ongelmakohdat ja löytää niiden korjaamiseen ratkaisuja.

Sanna Mönkkönen

Sanna on entinen maajoukkuetason telinevoimistelija ja kilpa-aerobicaaja. Kilpa-aerobicissa parhaana saavutuksena hän voitti MM-pronssia joukkueessa vuonna 1999. Telinevoimistelussa hän edusti Suomea EM- ja MM-kilpailuissa, ja näytösvoimistelussa Sanna voimisteli Elinan kanssa samassa joukkueessa saavuttaen lajissa myös EM-kultaa.

Koulutukseltaan Sanna on liikuntatieteiden maisteri. Työuransa hän on tehnyt viestinnän parissa niin toimittajana kuin viestinnän suunnittelijana (viestintätoimisto PKB) ja viestintäpäällikkönä (Suomen Voimisteluliitto).

Jenni Palomäki

Jenni on viittä vaille valmis fysioterapeutti ja laillistettu urheiluhieroja. Hän on suorittanut lasten liikunnanohjaajan tutkinnon ja työskennellyt ryhmäliikunnan parissa lähes 12 vuotta. Jenni on vuosien aikana ohjannut monipuolisesti lasten liikuntaa, perheliikuntaa, liikuntaleikkikouluja, nuorten ryhmiä ja aikuisten ryhmiä. Jennin urheilutaustaan kuuluu tanssi, luistelu ja jalkapallo.

Riku Rahikainen

Riku on fysiikkavalmennukseen erikoistunut liikunnanohjaaja AMK. Hän on toiminut fyysisenä valmentajana SM-sarjassa pelaavalle naisten koripallojoukkueelle sekä miesten puolella yksittäisille pelaajille. Koripallon saralla hän on valmentanut myös Bukit Jalilin urheiluopistossa Malesian Kuala Lumpurissa. Tämän lisäksi Rikulla on kokemusta jääkiekon fysiikkavalmennuksen parista mestistasosta aina AHL-pelaajaan saakka. Hän on työskennellyt myös yleisurheilun parissa ja valmentanut judojunioreita. Judo onkin ollut Rikun oma päälaji. Nykyään hän harrastaa monipuolisesti liikuntaa, mutta suurimman osan Rikun ajasta vie koripallo ja surffaus.

Nina Rantalankila

Ninalla on voimistelun lajitaustaa niin voimistelijana, valmentajana, seuratoimijana kuin tuomarinakin. Ninalle omin voimistelulaji on akrobaattinen joukkuelaji TeamGym, jonka parissa hän edelleen toimii kansainvälisenä tuomarina. Valmennusvuosia Ninalle on kertynyt noin 10, lisäksi hän on toiminut kouluttajana myös Voimisteluliiton TeamGym-harjoitusleireillä. Koulutukseltaan Nina on kauppatieteiden maisteri, erikoistunut viestintään ja erityisesti sosiaalisen median mahdollisuuksiin.
View Nina Rantalankila's LinkedIn profile View Nina Rantalankila’s profile