Yhteystiedot


Sanna Mönkkönen
sanna@volttimedia.fi
p. 0500 606 556

  • viestintäpalvelut
  • liikuntapalvelut
  • GOS-tunnit

Jari Mönkkönen

  • GOS-tunnit
  • liikuntapalvelut
  • valokuvaus

Nina Rantalankila
nina@volttimedia.fi
p. 040 745 4642

  • GOS-tunnit
  • viestintäpalvelut

Jari Mönkkönen on entinen kilpavoimistelija, jolla on edelleen hallussaan ennätys telinevoimistelun Suomen mestaruuksien määrässä (30 miesten SM-kultaa). Jarin paras saavutus on vuonna 1998 EM-hopea rekiltä Pietarista. Hän pitää onnistuneimpana kisasuorituksenaan maailmancupin osakilpailun voittoa Glasgowssa vuonna 2001, jossa olivat paikalla kaikki maailman parhaat rekkivoimistelijat.

Jari voimisteli vuonna 2000 Saksan Bundesligassa ja voitti samana vuonna Italian seurajoukkueiden mestaruuden rekin olympiavoittaja Igor Cassinan kanssa.

Koulutukseltaan Jari on paloesimies ja liikunnanohjaaja. Hän on yksi Voimisteluliiton Freegym-tuotteen kehittäjistä ja kouluttajista. Game of Skills -konsepti on Jarin luoma tuote ja pitkäaikaisen kehityksen tulos.

Valmentajana Jari on innostava ja ystävällinen, mutta samalla vaativa. Jarilla on erinomainen kyky nähdä liikkeen ongelmakohdat ja löytää niiden korjaamiseen ratkaisuja.

Jari myös vastaa Volttimedian valokuvauspalveluista.

Sanna Mönkkönen on entinen maajoukkuetason telinevoimistelija ja kilpa-aerobicaaja. Kilpa-aerobicissa parhaana saavutuksena hän voitti MM-pronssia joukkueessa vuonna 1999. Telinevoimistelussa hän edusti Suomea EM- ja MM-kilpailuissa.

Koulutukseltaan Sanna on liikuntatieteiden maisteri. Työuransa hän on tehnyt viestinnän parissa niin toimittajana kuin viestinnän suunnittelijana (viestintätoimisto PKB) ja viestintäpäällikkönä (Suomen Voimisteluliitto).

Sanna on tehnyt toimittajana töitä eri median kanaviin, mm. televisioon (Yle Ruutulippu, Urheiluruutu) sekä voimistelun selostajana (Yle, Eurosport, Urheilukanava), lehtiin (mm. Voimistelu-lehden päätoimittaja, Valmentaja-lehti, Fitness-lehti) ja erilaisille verkkosivuille.